BUŠENJE BETONA

DIJAMANTNA TEHNOLOGIJA ZA BUŠENJE BETONA, ARMIRANOG BETONA CIGLE ILI KAMENA ROTACIJSKIM KRUNAMA

TEHNOLOGIJA DIJAMANTNOG BUŠENJA BETONA

Bušenje betona dijamantnim krunama je jedna od najmodernijih bušačkih metoda koja prije svega omogućava značajno smanjenje troškova  i ubrzava proces bušenja. Dijamantna tehnika bušenje betona sprovodi se specijalnom bušilicom i krunom s dijamantnim zupcima na vrhu valjka. U procesu samog bušenja, kruna se hladi vodom a osim što snižava temperaturu, izvlači otpadnog materijala iz nastale bušotine.

Mokro bušenje betona, pogodno je za izradu rupa u armiranom i nearmiranom betonu. Tehnika mokrog bušenja daje vrhunske rezultate koji se očituju velikom brzinom bušenja bez dodatnih vibracija i oštećenja oko izbušene rupe ili otvora.

Suho bušenje koristi se u slučaju rezanja rupa u zidovima. U tim se slučajevima voda zamjenjuje zrakom, a čestice prašine usisavaju posebnim usisavačima kako bi se izbjeglo nepotrebno onečišćenje površine i same prostorije. Promjer površine koja se buši dijamantnom krunom je od 10 do 500 mm.

Zanima vas okvirna cijena za bušenje betona .. tada nas nazovite na 098 232-232. Pišite nam na info@tehno-rez.hr ili se javite putem našeg obrasca za kontakt.

KONTAKT OBRAZAC

Fill out this field
Unesite valjanu adresu e-pošte.
Fill out this field
Fill out this field
Busenje betona
Busenje betona u ciglenom zidu
Busenje rupe u ciglenom zidu

DIJAMANTNO BUŠENJE BETONA

NAČINI BUŠENJA

Bušenje betona aktivnost je koju karakterizira visok stupanj točnosti i preciznosti. Tehnologija bušenja betona može se izvoditi i na vodoravnoj i na vertikalnoj ravnini. Inovativna tehnologija omogućuje bušenje rupa pod različitim kutovima prema površini po potrebi. Bušenje se može izvesti u armiranom ili nearmiranom betonu ali i drugim kompaktnim građevinskim materijalima. Promjer bušenja je od 8 mm do 500 mm. Ako je potrebno, dubina i promjer mogu se dodatno prilagoditi.

VRSTE BUŠENJA

Bušenje betona i armiranog betona kao tehnički zadatak izuzetno se koristi u izvođenju završnih građevinskih i instalacijskih radova. Uz navedene materijale, ova metoda se koristi u dodatnoj obradi zidova, kamena, asfalta i drugih. Ovisno o tehničkim karakteristikama posla, bušenje može biti mokro i suho.

OPREMA I ALATI

Dostupnu opremu s kojom svakodnevno obavljamo razne operacije proizvode vodeće tvrtke na tom području, što je dodatni certifikat uspjeha.

Praksa pokazuje da je zahvaljujući modernim tehnologijama bušenje betona i armiranog betona isplativa građevinsko-ugradbena aktivnost koja se može izvršiti na vrijeme bez dodatnih odgađanja. Održavanje cjelovitosti konstrukcije pružanjem usluge bušenja bez vibracija još je jedan izuzetno važan čimbenik.

Važno je napomenuti da je zbog napretka tehnologije rad s udarnim bušilicama i dlijetima zamijenjen modernim strojevima najviše klase. Nakon preliminarne analize strukture i određivanja mjesta i dubine bušenja, radovi bušenja mogu započeti, a konačni uspjeh je zajamčen.

S obzirom na činjenicu da je beton element koji s vremenom povećava svoju čvrstoću, za bušenje ili rezanje betona potreban je visoko kvalificirani tim stručnjaka koji je detaljno upoznat sa specifičnostima zadatka s jedne strane te opremom i strojevima koji udovoljavaju određenim standardima. od drugog. Naši stručnjaci posjeduju potrebne kvalifikacije i certifikate koji jamče visoku kvalitetu obavljenog posla.

PRIMJENA

 • Dijamantno bušenje armirano betonskih podova
 • Bušenje betonskih i ciglenih zidova
 • Bušenje betonskih stropova i temelja
 • Bušenje betonskih nosivih greda
 • Bušenje armirano betonskih konstrukcija
 • Dijamantno bušenje u industrijskim podovima
 • Bušenje otvora za elektro instalacije
 • Bušenje otvora za plinske instalacije
 • Bušenje otvora za vodovodne cijevi
 • Bušenje otvora za kanalizaciju
 • Bušenje rupa za ugradnju profila
 • Bušenje otvora za dimnjak i ventilaciju
 • Bušenje rupe za napu
 • Izvedba ostalog bušenja prema zahtjevu

PROFESIONALNI ALATI

ŠTO SE I GDJE SE IZVODI BUŠENJE DIJAMANTNOM KRUNOM

Dijamantno bušenje armiranog betona i nearmiranog betona, ciglenih i kamenih konstrukcija, sprovodi se unutar nekog objekta i na otvorenim prostorima.

Bušenje betona koristi se kako u industriji tako i u kućanstvu. Buše se rupe i otvori prije provlačenja kabela i vodiča za električne i vodovodne instalacije, cijevi za plinske instalacije, za kanalizacijske te odvodne cijevi. Vrlo precizno bušenje otvora izvodi se u podu i stropu, zatim bušenje rupa u zidu, balkonu i temelju i sl..

Izvodimo raznovrsna i neobična bušenja betona kojima pristupamo vrlo precizno i individualno. Ovakva bušenje zahtijevaju temeljitu pripremu i specijaliziranu opremu.

Nudimo koso dijamantno bušenje betona, bušenje rupa pod bilo kojim nagibom, odzgo prema dolje i obrnuto. Izvodimo bušenje otvora i rupa u armiranom betonu, nearmiranom betonu, kamenu, bušimo rupe u cigli (bušenje rupe za napu) ili nekom drugom kompaktnom građevinskom materijalu. Također izvodimo bušenja na nepristupačnim i malenim uskim prostorima.

NAJVIŠA KVALITETA USLUGE

TEHNO REZ d.o.o. može obaviti neobične narudžbe, koje zahtijevaju veliku preciznost i poprilično utrošenog vremena. Najvažnije nam je prilagoditi se individualnim potrebama naručitelja radova. Želimo našim klijentima pružiti najvišu kvalitetu usluge. Zato zapošljavamo profesionalce i radimo na visokotehnološkoj opremi.

Bušenje betona dijamantnom krunom što je ujedno i najučinkovitija metoda od svih dostupnih na hrvatskom i europskom tržištu. Učinak je mnogo bolji nego kod drugih klasičnih bušačkih tehnika, zato većina naručitelja zahtjeva ova najmodernija rješenja. Stalo nam je do visoke kvalitete, a tehnika bušenja dijamantnim krunama omogućuje nam da to postignemo.

MODERNA OPREMA

Svako bušenje može se obaviti dvjema tehnikama, a to su suho i mokro dijamantno bušenje betona. Naša tvrtka koristi oba rješenja. Imamo vrhunsku opremu što nam omogućuje bušenje bilo kakvih rupa, onih koje imaju veliki promjer i dubinu bušenja.

BUŠENJE BETONA